Dakbedekking  in de omgeving van Zegge

U woont in de omgeving van Zegge en u zoekt een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf, dan bent u bij het juiste bedrijf.Wij zijn een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf in de omgeving van Zegge en wij hebben ervaring met alle soorten  dakbedekking.

Wij hebben meer dan 41 jaar ervaring in dakbedekking en werken alleen met ervaren, goed opgeleide, gespecialiseerde dakdekkers. Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties, dakonderhoud, wij leggen nieuwe daken, vervangen dakbedekking, ook in complete dakrenovaties  hebben wij ervaring.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages in uw dakbedekking, ongeacht welke.

Tijdens verbouwingen, van groot tot klein, vervangen wij uw oude dakbedekking, ook bij het plaatsen van aanbouwen en dakkapellen.

U kunt  bij ons  terecht voor het leggen van  shingles, bitumen en leien dakbedekking . Wij hebben een uitgebreide servicedienst voor Zegge, die altijd bereikbaar is en die  in noodgevallen 24/7 werkzaam is. Alle dakbedekkingsmaterialen hebben wij in voorraad. Wij geven uiteraard garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking.