dakdekker bosschenhoofd

Dakbedekking Bosschenhoofd

U zoekt een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf in de omgeving van Bosschenhoofd, dan bent u nu bij het juiste bedrijf beland.

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van alle soorten dakbedekkingen plat of hellend in Bosschenhoofd en omgeving, daarin hebben wij al meer dan 41 jaar ervaring. Wij werken veel in de omgeving van Bosschenhoofd. 

Onze dakdekkers zijn ervaren en goed opgeleid. Constante scholing is bij ons een vereiste.  Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties, dakonderhoud, wij leggen nieuwe dakbedekking en vervangen de oude dakbedekking. Ook in complete dakrenovaties  hebben wij meer dan genoeg ervaring.

Door onze constante scholing blijven wij bij de tijd met diverse soorten dakbedekking en zijn wij vakkundig genoeg u diverse aanbiedingen te doen toe komen.

Wij kunnen ook alle lekkages in uw dakbedekking Bosschenhoofd verhelpen. Ook een schoorsteen slopen en het afvoeren daarvan is voor ons geen enkel probleem.

Tijdens verbouwingen, van groot tot klein, vervangen wij uw oude dakbedekking, ook bij het plaatsen van aanbouwen, lichtkoepels en dakkapellen.

U kunt  bij ons  terecht voor het leggen van  shingles, bitumen en leien dakbedekking . Wij hebben een uitgebreide servicedienst voor Bossenhoofd, die altijd bereikbaar is en die  in noodgevallen 24/7 werkzaam is. Alle dakbedekkingsmaterialen hebben wij in voorraad. Wij geven uiteraard garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking.

Hebben wij uw interesse gewekt, bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

06-43201133 / 0165-513797

info@stegingdakbedekkingen.nl