Dakdekker Roosendaal

“De dakdekker van Roosendaal”

Dakdekker Roosendaal, onze dakdekkers staan altijd paraat!

Wij staan bekend als dé dakdekker in Roosendaal en omstreken. Bent u op zoek naar een gerenommeerd gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in de omgeving van Roosendaal, omdat u met een verbouwing of nieuwbouw bezig bent, dan bent u bij ons bedrijf Steging Dakbedekkingen aan het goede en juiste adres voor Dakdekker Roosendaal

De reden dat wij goed worden gevonden op dakbedekking Roosendaal komt omdat ons bedrijf Steging Dakbedekkingen jarenlange ervaring heeft in het leggen van alle soorten nieuwe dakbedekkingen, maar wij zijn ook deskundig in dak reparaties, dak onderhoud, dakrenovaties, ongeacht of dit grote of kleinere panden betreft. Wij staan in de wijde omgeving bekend als “dakbedekking Roosendaal” als een betrouwbaar en transparant bedrijf, waar klanten graag terugkomen.

U kunt bij ons terecht voor nieuwe daken, maar ook voor vervanging van bestaande daken bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u vrijblijvend advies over een dakbedekkingsprobleem, belt u ons rustig op, wij denken graag met u mee.

Wat klanten zeggen over Steging Dakbedekkingen

Dakrenovatie Roosendaal

Wij doen ook complete dakrenovaties in Roosendaal.

Wij werken alleen met goed opgeleide, bekwame dakdekkers. Zij zijn deskundig en ervaren, werken snel en netjes. Steging Dakbedekkingen staat bekend als een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf. Op alle vragen op het gebied van dakbedekking hebben wij een antwoord.

Wij staan graag voor u klaar met advies m.b.t. uw dakbedekking. Wij hebben meer als 41 jaar ervaring in de dakbedekkingsbranche.

Steging Dakbedekking is partner Vebidak

Vebidak is een branchevereniging die de belangen behartigt van aangesloten dakdekkersbedrijven. Daarnaast hebben ze een adviserende en ondersteunende taak richting opdrachtgevers. U dus.

Daarnaast ziet Vebidak toe op kwaliteit en betrouwbaarheid van dakdekkers. Alle aangesloten leden moeten voldoen aan criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit, techniek en ondernemerschap. Vanwege de hoge standaard worden Vebidak aangesloten dakdekkers aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en De consumentenbond.

Dakdekker Roosendaal | 10 jaar garantie op verwerking en materiaal

Naast de hoge eisen die Steging Dakdekkers stelt aan kwaliteit en service bent u ook verzekerd van de beste garantie voorwaarden.

Bij Steging Dakbedekkingen krijgt u een certificaat van verzekerde garantie, welke al bij de prijs zit inbegrepen. Dit certificaat is het schriftelijk bewijs dat u tegen gebreken bent verzekerd voor een periode van 10 jaar.

Het staat er ook voor in, dat de bitumineuze dakbedekking voldoet aan de eisen die volgens de huidige stand van de techniek aan de dakbedekkingsconstructie behoren te worden gesteld. Deze garantie geldt voor alle lekkages die binnen 10 jaar optreden als gevolg van het onjuist aanbrengen van de dakbedekkingsconstructie of als de kwaliteit van het materiaal ondeugdelijk blijkt te zijn.

Onze Dakdekkers geven een garantiecertificaat wat geldig is voor een garantieperiode van 10 jaar.

De garantie zal echter verstrijken als er een andere partij werkzaamheden aan het door ons aangebrachte dakbedekking verricht.

Meer informatie over Vebidak kunt u bekijken op www.vebidak.nl

Dakdekker Roosendaal | De specialist in het leggen van shingles, bitumen dakbedekkingen

Tijdens kleine en grote renovaties vervangen wij uw oude dakbedekking voor nieuwe dakbedekking, ongeacht het soort dakbedekking. Ook bij kleine verbouwingen zoals dakkapellen en aanbouwen zijn wij het uitgekozen bedrijf om de bedekking hiervan uit te voeren.

Heeft u een lekkage in uw dakbedekking? Wij komen u graag hiervanaf helpen, want het verhelpen van lekkages is ook een van onze specialisaties. Heeft u een onverwachte lekkage, belt u ons en wij komen vrijblijvend bij u thuis kijken.

Wat kan Steging Dakbedekkingen voor uw betekenen?

Steging Dakbedekkingen werkt uitsluitend met gecertificeerde en goed opgeleide dakdekkers. Als wij voor u werken bent u ervan verzekerd dat u waar voor u geld krijgt en uiteraard met de beste kwaliteit!

Uw dakdekker specialist voor de beste dakbedekking, van dak reparaties tot dak onderhoudt, van nieuwe daken tot aan vervanging van uw dak, en ook voor complete dakrenovatie. Voor elke klus op het gebied van dakbedekking kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op voor dé dakdekker Roosendaal

Maak nu een afspraak via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97 voor uw dakbedekking Roosendaal.

Steging Dakbedekkingen is dé dakdekker Roosendaal en komt graag bij u lang op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Impressie video | Steging Dakbedekkingen

Dakbedekking Steging Dakbedekkingen