DAKDEKKER ROOSENDAAL

Dakdekker Roosendaal, onze dakdekkers staan altijd paraat!

Wij staan bekend als dé dakdekker in Roosendaal en omstreken. Bent u op zoek naar een gerenommeerd gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in de omgeving van Roosendaal, omdat u met een verbouwing of nieuwbouw bezig bent, dan bent u bij ons bedrijf Steging Dakbedekkingen aan het goede en juiste adres voor Dakdekker Roosendaal

De reden dat wij goed worden gevonden op dakbedekking Roosendaal komt omdat ons bedrijf Steging Dakbedekkingen jarenlange ervaring heeft in het leggen van alle soorten nieuwe dakbedekkingen, maar wij zijn ook deskundig in dakreparaties, dakonderhoud, dakrenovaties, ongeacht of dit grote of kleinere panden betreft. Wij staan in de wijde omgeving bekend als “dakbedekking Roosendaal” als een betrouwbaar en transparant bedrijf, waar klanten graag terugkomen.

U kunt bij ons terecht voor nieuwe daken, maar ook voor vervanging van bestaande daken bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u vrijblijvend advies over een dakbedekkingsprobleem, belt u ons rustig op, wij denken graag met u mee.


Dakrenovatie Roosendaal

Wij doen ook complete dakrenovaties in Roosendaal.

Wij werken alleen met goed opgeleide, bekwame dakdekkers. Zij zijn deskundig en ervaren, werken snel en netjes. Steging Dakbedekkingen staat bekend als een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf. Op alle vragen op het gebied van dakbedekking hebben wij een antwoord.

Wij staan graag voor u klaar met advies m.b.t. uw dakbedekking. Wij hebben meer als 41 jaar ervaring in de dakbedekkingsbranche.


Dakdekker Roosendaal | 10 jaar garantie op verwerking en materiaal

Naast de hoge eisen die Steging Dakdekkers stelt aan kwaliteit en service bent u ook verzekerd van de beste garantie voorwaarden.

Bij Steging Dakbedekkingen krijgt u een certificaat van verzekerde garantie, welke al bij de prijs zit inbegrepen. Dit certificaat is het schriftelijk bewijs dat u tegen gebreken bent verzekerd voor een periode van 10 jaar.

Het staat er tevens voor in, dat de bitumineuze dakbedekking voldoet aan de eisen die volgens de huidige stand van de techniek aan de dakbedekkingsconstructie behoren te worden gesteld. Deze garantie geldt voor alle lekkages die binnen 10 jaar optreden als gevolg van het onjuist aanbrengen van de dakbedekkingsconstructie of als de kwaliteit van het materiaal ondeugdelijk blijkt te zijn.

Onze Dakdekkers geven een garantiecertificaat wat geldig is voor een garantie periode van 10 jaar.

De garantie zal echter verstrijken als er een andere partij werkzaamheden aan het door ons aangebrachte dakbedekking verricht.

Meer informatie over Vebidak kunt u bekijken op www.vebidak.nl


Dakdekker Roosendaal | De specialist in het leggen van shingles, bitumen dakbedekkingen

Tijdens kleine en grote renovaties vervangen wij uw oude dakbedekking voor nieuwe dakbedekking, ongeacht het soort dakbedekking. Ook bij kleine verbouwingen zoals dakkapellen en aanbouwen zijn wij het uitgekozen bedrijf om de bedekking hiervan uit te voeren.

Heeft u een lekkage in uw dakbedekking? Wij komen u graag hier vanaf helpen, want het verhelpen van lekkages is ook een van onze specialisaties. Heeft u een onverwachte lekkage, belt u ons en wij komen vrijblijvend bij u thuis kijken.


Wij zijn 24/7 bereikbaar in noodgevallen.

Wij hebben alle dakbedekkingsmaterialen in voorraad. Uiteraard geven wij 10 jaar garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking. U kunt ons altijd bellen of mailen i.v.m. een vrijblijvende offerte t.b.v. uw nieuwe dakbedekking Roosendaal, dakreparatie of dakonderhoud.


Neem direct contact op voor dé dakdekker Roosendaal

Maak nu een afspraak via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97 voor uw dakbedekking Roosendaal.

Steging Dakbedekkingen is dé dakdekker Roosendaal en komt graag bij u lang op locatie om de mogelijkheden te bespreken.