Dakdekker Bergen op Zoom

U bent woonachtig in Bergen op Zoom en heeft dringend behoefte aan een dakdekker.  Wij staan klaar voor elke klus, klein of groot.

U bent bij Steging dakdekkers nabij Bergen op Zoom en omgeving aan het juiste adres. Steging dakdekkers is namelijk gespecialiseerd en ervaren in alle soorten dakbedekking op platte daken. Van nieuwbouw tot renovatie, van een totaal nieuw dak tot het leggen van een dakbedekking op een aanbouw of dakkapel. Voor de dakdekkers van Steging maakt dit niet uit. Zij verwerken iedere klus met plezier en enthousiasme, zij werken geconcentreerd en zijn ervaren, en laten hun werk schoon en netjes achter.


Steging Dakbedekking ook voor Bergen op Zoom en omgeving

Steging Dakbedekking werkt in de hele regio van West-Brabant, van Bergen op Zoom tot Breda, en alle dorpen daartussen in.

De dakdekkers van Steging Dakbedekkingen staan bekend als gedegen vaklui, snel in hun werk, gebruik van goede materialen en gereedschap, en zij werken tegen schappelijke prijzen.

Heeft u een dakdekker nodig voor uw huis of werkadres in Bergen op Zoom of omgeving, schroom dan niet Steging Dakbedekkingen te bellen of te mailen voor informatie. Wij staan u graag te woord en geven u gedegen informatie en advies op het gebied van dakbedekking. Wij komen graag bij u langs om het dakbedekkingswerk te bekijken en maken voor u op korte termijn een gedetailleerde offerte.


Steging dakdekkers: gespecialiseerd in lekkages aan uw dak

Steging dakdekkers Bergen op Zoom werkt met allerlei soorten dakbedekkingsmaterialen, met name shingles en bitumineuze dakbedekking e.a. Steging dakdekkers Bergen op Zoom heeft al een jarenlange ervaring met alle soorten dakdekkersmaterialen, en uiteraard krijgt u op iedere dakbedekkingsklus ook 10 jaar garantie. Zo loopt u met uw pand nooit een risico bij Steging dakdekkers Bergen op Zoom.

Als specialiteit staat Steging dakdekkers bekend voor het oplossen van lekkages. Niets is zo frustrerend als een lekkage waarvan u de oorsprong niet kunt vinden, en waarvan het gevolg steeds schade aan uw pand oplevert. Bij een grote lekkage kunt u Steging dakdekkers Bergen op Zoom inschakelen via het 24-uurs noodnummer, wij komen meteen naar u toe. Voor een kleinere lekkage kunt u ons overdag bellen en maken wij met u op zeer korte termijn een afspraak.


Wij zijn 24/7 bereikbaar in noodgevallen.

Wij hebben alle dakbedekkingsmaterialen in voorraad. Uiteraard geven wij 10 jaar garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking. U kunt ons altijd bellen of mailen i.v.m. een vrijblijvende offerte t.b.v. uw nieuwe dakbedekking Roosendaal, dakreparatie of dakonderhoud.


Neem direct contact op voor dé dakdekker Bergen op Zoom

Maak nu een afspraak via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97 voor uw dakbedekking in Bergen op Zoom.

Steging Dakbedekkingen is dé dakdekker in Bergen op Zoom en komt graag bij u lang op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

06 - 43201133