Dakdekker Breda

“De dakdekker van Breda”

Zoekt u een dakdekker uit Breda?

Wilt u werkzaamheden laten uitvoeren op uw dak in Breda? En wilt u dit laten uitvoeren door een ervaren dakdekker? Dan is Steging Dakbedekkingen de perfecte dakdekker voor u.

dakdekker breda

Wij staan bekend als de dakdekker in Breda en omstreken. Bekijk hieronder onze klant beoordelingen.

Wat klanten zeggen over Steging Dakbedekkingen

 


De reden dat wij op Internet goed worden gevonden op dakdekker Breda komt omdat ons bedrijf Steging Dakbedekkingen jarenlang actief is in Breda en omgeving. Steging Dakbedekking heeft veel ervaring in het leggen van alle soorten nieuwe dakbedekkingen, maar wij zijn ook deskundig in dak reparaties, dak onderhoud, dakrenovaties, ongeacht of dit grote of kleinere panden betreft. Wij staan in de wijde omgeving bekend als “Dakdekker Breda” als een betrouwbaar en transparant bedrijf, waar klanten graag terugkomen.

U kunt bij ons terecht voor nieuwe daken, maar ook voor vervanging van bestaande daken bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u vrijblijvend advies over een dakbedekkingsprobleem, belt u ons rustig op, wij denken graag met u mee.

Steging Dakbedekkingen Dakdekker Breda staat voor:

– Hoog afwerkingsniveau
– A kwaliteitsproducten
– Standaard 10 jaar garantie
– Gediplomeerde dakdekkers
– 41 jaar ervaring


Dakrenovatie Breda

Wij doen ook complete dakrenovaties in Breda en omgeving.

Wij werken alleen met goed opgeleide, bekwame dakdekkers. Zij zijn deskundig en ervaren, werken snel en netjes. Steging Dakbedekkingen staat bekend als een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf. Op alle vragen op het gebied van dakbedekking hebben wij een antwoord.

Wij staan graag voor u klaar met advies m.b.t. uw dakbedekking. Wij hebben meer als 41 jaar ervaring in de dakbedekkingsbranche.

Diensten die Steging Dakbedekkingen kan bieden

Ons dakdekkersbedrijf in Breda kan u helpen bij de uitvoering van verschillende klussen op uw dak. Zo kunnen we u onder meer helpen bij het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking.

Door onze ervaring die wij hierin hebben, kunnen we u vooraf een overzicht bieden van uw mogelijkheden. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende soorten dakbedekking?

Ook helpen we u graag bij het onderhoud aan de dakbedekking. Een goed onderhoud is essentieel om complicaties aan het dak te voorkomen. Door uw dak regelmatig te laten onderhouden gaat u deze complicaties tegen.

Naast het aanbrengen van de dakbedekking, zorgen we ook voor een verbetering van uw dakisolatie. Warmte verlaat uw woning voor een groot deel via het dak. Een verbeterde dakisolatie zorgt zo voor een lager energieverbruik.

Steging Dakbedekking is partner Vebidak

Vebidak is een branchevereniging die de belangen behartigt van aangesloten dakdekkersbedrijven. Daarnaast hebben ze een adviserende en ondersteunende taak richting opdrachtgevers. U dus.

Daarnaast ziet Vebidak toe op kwaliteit en betrouwbaarheid van dakdekkers. Alle aangesloten leden moeten voldoen aan criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit, techniek en ondernemerschap. Vanwege de hoge standaard worden Vebidak aangesloten dakdekkers aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en De consumentenbond.

Dakdekker Breda | 10 jaar garantie op verwerking en materiaal

Naast de hoge eisen die Steging Dakdekkers stelt aan kwaliteit en service bent u ook verzekerd van de beste garantie voorwaarden.

Bij Steging Dakbedekkingen krijgt u een certificaat van verzekerde garantie, welke al bij de prijs zit inbegrepen. Dit certificaat is het schriftelijk bewijs dat u tegen gebreken bent verzekerd voor een periode van 10 jaar.

Het staat er ook voor in, dat de bitumineuze dakbedekking voldoet aan de eisen die volgens de huidige stand van de techniek aan de dakbedekkingsconstructie behoren te worden gesteld. Deze garantie geldt voor alle lekkages die binnen 10 jaar optreden als gevolg van het

Inschakelen dakdekker Breda


Het merendeel van de reeds beschreven werkzaamheden kunt u tijdens kantoortijden uit laten voeren. Er zijn echter ook situaties denkbaar, waarbij u onze dakdekker uit Breda met spoed nodig heeft.

Denk bijvoorbeeld aan een hevige storm, waarbij schade aan uw dakbedekking is ontstaan. Wanneer u deze schade niet zou laten herstellen, zou er vocht bij uw woning naar binnen kunnen sijpelen. Het vocht trekt vervolgens in het houtwerk onder uw dakbedekking, met alle risico’s van dien. Houtrot ligt op de loer, wat voor een verzwakking van de stabiliteit van zo’n constructie zorgt. Reden genoeg om een lekkage met spoed te laten verhelpen door onze dakdekker in Breda.

Waarom is dak onderhoud zo belangrijk?


Eerder werd al beschreven, dat het belangrijk is om uw dak regelmatig te laten onderhouden. Door de jaren heen kunnen er kleine beschadigingen aan de dakbedekking ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan kleine scheurtjes of gaatjes. In veel gevallen kunnen dergelijke beschadigingen met een gasbrander worden hersteld.

Een dak lekkage wordt op deze wijze voorkomen. Ook kan het na verloop van tijd noodzakelijk zijn om een deel van- of uw gehele dakbedekking te vervangen. Dit voorkomt dat u regelmatig reparaties aan het dak uit moet laten voeren. Daarbij heeft dit een positieve invloed op de isolerende werking van het dak. Wij adviseren u graag over de noodzaak van het vervangen van uw bestaande dakbedekking op uw dak.

Meteen een afspraak maken voor een dakdekker Breda

Bent u benieuwd of uw dakbedekking al vervangen moet worden? Of wilt u uw dakbedekking laten onderhouden? Neem in beide gevallen contact op met onze dakdekker uit Breda.

Wij inventariseren uw situatie, om op basis daarvan een persoonlijk advies te kunnen geven. Samen minimaliseren we de kans op een lekkage aan uw dak. Daarbij maakt ons persoonlijke advies het makkelijker om tot weloverwogen keuzes te komen. Heeft u al een idee, welk type dakbedekking het beste bij uw dak past? Onze dakdekker uit Breda helpt u bij het maken van deze keuze en zorgt vervolgens voor het op de juiste wijze aanbrengen van de dakbedekking.

WERKZAAMHEDEN DAKDEKKER BREDA:

– Dakbedekking renovatie
– Inspecteert uw dakbedekking
– Detecteert daklekkages
– Professionele dakisolatie

Dak lekkage laten verhelpen in Breda

Sijpelt het water via het dak uw woning binnen? Of staat er inmiddels al een flinke plas op de grond? Dan is het aannemelijk dat u te maken heeft met een dak lekkage.

De kans is groot dat u het water zoveel mogelijk opvangt met behulp van bakken of emmers. Verstandig, want zo blijft de schade beperkt. Laat het hier echter niet bij zitten. Een dak lekkage verdwijnt immers nooit vanzelf.

Heeft u het lek ontdekt? Laat deze dan verhelpen door onze dakdekker Breda!

Lek op vakkundige wijze gedicht door onze dakdekker Breda


Schakelt u onze dakdekker in voor het verhelpen van een daklekkage in Breda? Dan krijgt u hier geen spijt van. Wij verhelpen het probleem niet alleen binnen de kortste keren, maar doen dit ook nog eens op vakkundig wijze.

Onze dakdekkers weten namelijk precies hoe zij een lekkage op een plat en hellend dak te lijf moeten gaan. Het lek wordt altijd op de juiste manier gedicht. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat een daklekkage in Breda snel terugkeert.

Impressie video | Steging Dakbedekkingen

Dakbedekking Steging Dakbedekkingen

Meer informatie

Maak nu een gratis afspraak met de dakdekker specialist via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97.
Wij komen graag gratis bij u thuis om u te adviseren over uw dakbedekking of dakrenovatie.