Dakslijtage | Steging Dakbedekkingen

“De dakdekker specialist in platte daken”

Dakslijtage

U kunt dakslijtage herkennen aan kleine blaasjes met een diameter van enkele millimeters, deze blaasjes kunnen uitgroeien tot wel 120 mm. De oorzaak van deze blaasjes komt voor bij daken waarbij het vochtgehalte te hoog was bij het verwerken van de dakbedekking. Deze blaasjes zijn overdag het beste te herkennen bij warm en droog weer.

Dakslijtage Mudcurling

Ook treedt regelmatig “mudcurling”op. Stilstaand water zorgt vaak voor een concentratie van vervuiling op deze plaatsen waardoor dakslijtage ontstaat.  Hierbij bezinken de fijne vuildeeltjes tot op de dakbedekking, en hechten zich op de bovenste deklaag van de dakbaan. Bij droging van de waterplas krimpt het vastgehechte vuil waardoor spanningen in de bovenste deklaag ontstaan. Dit kan leiden tot “mudcurling”, een krulvormige onthechting van de bovenste deklaag van de dakbedekking. U Kunt dit herkennen als dit een soort gelijk patroon heeft als uitgedroogde kleigrond.

Wij raden u daarom ook aan om minimaal 2 a 3 keer peer jaar uw dak schoon te vegen en te controleren op de bovenstaande punten om dak slijtage te voorkomen.

Dakslijtage Pimpling

Pimpling zijn kleine blaasjes, waarna de toplaag barst en je de inlagen van de dakbedekking kan waarnemen. Als dit gebeurt, ben je te laat. En komt het water naar binnen.
De enigste methode om deze manier van dakslijtage op te lossen is het vervangen van het geïnfecteerde gedeelde van de bestaande dakbedekking.

Dakrenovatie is de enigste oplossing om dit probleem te verhelpen

Onze Diensten:

  • Reparatie van dakslijtage
  • Preventieve Maatregelen
  • Onderhoud en Inspecties
  • Nieuwbouw en Renovatie van Dakken

Waarom kiezen voor onze expertise over dakslijtage?

  1. Snelle en Efficiënte Oplossingen: Wij reageren snel op uw verzoek, en zorgen voor een efficiënte oplossing van uw dakslijtage.
  2. Deskundigheid en Kwaliteit: Onze vakmensen zijn ervaren en gekwalificeerd, en werken volgens de hoogste kwaliteit en veiligheid normen.
  3. Betaalbare Prijzen: Onze prijzen zijn concurrerend en redelijk, en wij bieden heldere en transparante prijsafspraken.
  4. Tevreden Klanten: Onze prioriteit is het verzekeren van de tevredenheid van onze klanten, en wij streven altijd naar een efficiënte en soepele samenwerking.

Wat kan Steging Dakbedekkingen voor uw betekenen?

Steging Dakbedekkingen werkt uitsluitend met gecertificeerde en goed opgeleide dakdekkers. Als wij voor u werken bent u ervan verzekerd dat u waar voor u geld krijgt en uiteraard met de beste kwaliteit!

Uw dakdekker specialist voor de beste dakbedekking, van dak reparaties en dakslijtage tot dak onderhoud, van nieuwe daken tot aan vervanging van uw dak, en ook voor complete dakrenovatie. Voor elke klus op het gebied van dakbedekking kunt u bij ons terecht.

Steging Dakbedekking is partner Vebidak

Vebidak is een branchevereniging die de belangen behartigt van aangesloten dakdekkersbedrijven. Daarnaast hebben ze een adviserende en ondersteunende taak richting opdrachtgevers. U dus.

Daarnaast ziet Vebidak toe op kwaliteit en betrouwbaarheid van dakdekkers. Alle aangesloten leden moeten voldoen aan criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit, techniek en ondernemerschap. Vanwege de hoge standaard worden Vebidak aangesloten dakdekkers aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en De consumentenbond.

10 Jaar garantie

Bij Steging Dakbedekkingen krijgt u een certificaat van verzekerde garantie, welke al bij de prijs zit inbegrepen. Dit certificaat is het schriftelijk bewijs dat u tegen gebreken bent verzekerd voor een periode van 10 jaar.

Het staat er tevens voor in, dat de bitumineuze dakbedekking voldoet aan de eisen die volgens de huidige stand van de techniek aan de dakbedekkingsconstructie behoren te worden gesteld.

Deze garantie geldt voor alle lekkages die binnen 10 jaar optreden als gevolg van het onjuist aanbrengen van de dakbedekkingsconstructie of als de kwaliteit van het materiaal ondeugdelijk blijkt te zijn.

Het garantiecertificaat is geldig voor een garantieperiode van 10 jaar.

Impressie video | Steging Dakbedekkingen

Dakbedekking Steging Dakbedekkingen

Meer informatie

Maak nu een gratis afspraak met de dakdekker specialist over dakslijtage via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97.