Over ons

Steging dakbedekkingen is opgericht in 1987 en is een familie bedrijf die al 2 generaties doorgeven is van vader tot zoon.

Hierdoor beschikt Steging Dakbedekkingen over een jaren lange ervaring betreffende het renoveren en het aanleggen van nieuwe daken met de beste service en nazorg.

Wij kunnen met trots zeggen dat wij nog nooit een geschil hebben gehad met een van onze klanten, daarnaast ziet u op onze site hoe onze klanten ons ervaren. Meer als 95% beveelt ons aan!

Wij werken o.a. voor:
– Aannemers
– Installatie bedrijven
– Gemeentes
– Consumenten\particulieren


Onze visie
Onze visie is om ons te onderscheiden met deskundigheid en jaren lange ervaring op het gebied van dakbedekking en het renoveren van daken. Kwaliteit is daarom één van onze vereisten, met oog voor duurzaamheid.


Vebidak brancheorganisatie:
Steging dakbedekkingen is als specialist van dakbedekkingen aangesloten bij de brancheorganisatie Vebidak. In deze branche heeft Vebidak een leidende rol op het punt van kwaliteitsnormen en de bewaking daarvan door middel van richtlijnen en andere regelgeving. Zo levert Vebidak bijvoorbeeld een belangrijke bijdrage aan cursussen en opleidingen.


Indien u meer informatie wilt dan kunt u ons bereiken op 06-43201133 of via de e-mail op info@stegingdakbedekkingen.nl

door Robin Steging