Dakdekker | Steging Dakbedekkingen

“De dakdekker specialist in platte daken”

Waarom kiezen voor een professionele dakdekker?

De voordelen van het werken met een ervaren dakdekker

Als u op zoek bent naar een manier om uw huis te beschermen tegen de elementen, dan is het belangrijk om te overwegen om een professionele dakdekker in te huren. Er zijn veel voordelen aan het werken met een ervaren dakdekker, waaronder kwaliteitsgaranties, energiebesparing en verhoogde veiligheid. In deze tekst bespreken we enkele van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een professionele dakdekker.

1. Hoogwaardige materialen en technieken

Een professionele dakdekker beschikt over de meest moderne materialen en technieken om uw dak te repareren en onderhouden. Dit betekent dat u kunt rekenen op een dak dat sterk en duurzaam is en dat u geen problemen zult ondervinden met lekkages of andere problemen. Bovendien bieden veel dakdekkers garanties op hun werk, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze achter hun werk staan.

2. Energiebesparing

Een efficiënt dak is belangrijk voor het besparen van energie en geld. Een professionele dakdekker kan u helpen bij het identificeren van problemen met uw dak die uw energiekosten kunnen verhogen en biedt oplossingen om deze problemen op te lossen. Dit kan betekenen dat u minder geld uitgeeft aan energierekeningen en dat u meer bespaart.

3. Verhoogde veiligheid

Een veilig dak is belangrijk voor uw veiligheid en die van uw gezin. Een dakdekker kan u helpen bij het identificeren van potentiële gevaren op uw dak, zoals losse tegels of beschadigde bedrading, en deze problemen oplossen voordat ze leiden tot ongelukken of schade.

4. Verhoging van de waarde van uw huis

Een goed onderhouden dak verhoogt de waarde van uw huis. Als u uw huis wilt verkopen, is een efficiënt dak een belangrijk verkoopargument en kan het de waarde van uw huis verhogen.

5. Besparing op de lange termijn

Door uw dak regelmatig te laten onderhouden door een professionele dakdekker, voorkomt u problemen die op de lange termijn duurder kunnen zijn om op te lossen

dakdekker steging dakbedekkingen
dakdekker dak steging dakbedekkingen

Uw dakdekker specialist

Uw dakdekker specialist voor de beste dakbedekking, van dak reparaties tot dak onderhoud, van nieuwe daken tot aan vervanging van uw dak, en ook voor complete dakrenovatie. Voor elke klus op het gebied van dakbedekking kunt u bij ons terecht.

Steging Dakbedekkingen werkt uitsluitend met gecertificeerde en goed opgeleide dakdekkers. Als wij voor u werken bent u ervan verzekerd dat u waar voor u geld krijgt en uiteraard met de beste kwaliteit!

Steging Dakbedekking is partner Vebidak

Vebidak is een branchevereniging die de belangen behartigt van aangesloten dakdekkersbedrijven. Daarnaast hebben ze een adviserende en ondersteunende taak richting opdrachtgevers. U dus.

Daarnaast ziet Vebidak toe op kwaliteit en betrouwbaarheid van dakdekkers. Alle aangesloten leden moeten voldoen aan criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit, techniek en ondernemerschap. Vanwege de hoge standaard worden Vebidak aangesloten dakdekkers aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en De consumentenbond.

10 Jaar garantie

Bij Steging Dakbedekkingen krijgt u een certificaat van verzekerde garantie, welke al bij de prijs zit inbegrepen. Dit certificaat is het schriftelijk bewijs dat u tegen gebreken bent verzekerd voor een periode van 10 jaar.

Het staat er tevens voor in, dat de bitumineuze dakbedekking voldoet aan de eisen die volgens de huidige stand van de techniek aan de dakbedekkingsconstructie behoren te worden gesteld.

Deze garantie geldt voor alle lekkages die binnen 10 jaar optreden als gevolg van het onjuist aanbrengen van de dakbedekkingsconstructie of als de kwaliteit van het materiaal ondeugdelijk blijkt te zijn.

Het garantiecertificaat is geldig voor een garantieperiode van 10 jaar.

41 Jaar ervaring als dakdekker

Wij zijn een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf en werken alleen met ervaren, goed opgeleide, bekwame vakmensen. Voor elk probleem op het gebied van dakbedekking hebben wij een antwoord. Reeds 41 jaar zijn we werkzaam in dit vak, en hebben we een ruime ervaring

U kunt bij ons terecht voor het leggen van shingles, bitumendakbedekkingen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages in uw dak, ongeacht welke.

Steging Dakbedekkingen staat voor:

– Hoog afwerkingsniveau
– A kwaliteitsproducten
– Standaard 10 jaar garantie
– Gediplomeerde dakdekkers
– 41 jaar ervaring

Impressie video

Dakbedekking Steging Dakbedekkingen

Meer informatie

Maak nu een gratis afspraak met dé dakdekker specialist via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97.