Steging Dakbedekkingen is dé dakdekker Bosschenhoofd.

Zoekt u een ervaren en deskundig dakdekkersbedrijf in de omgeving van Bosschenhoofd, dan is Dakdekker Bosschenhoofd van Steging dakbedekkingen een bedrijf wat aan te raden is.

Steging Dakbedekkingen bestaat al jaren, en heeft al vele huizen en panden in Bosschenhoofd en omgeving van een nieuw dak voorzien. Dakdekker Steging is gespecialiseerd in dakrenovatie, dak onderhoud, aanleg van nieuwe daken en in het oplossen en verhelpen van lekkages. Of het nu gaat om de aanleg van shingles, bitumen of een leien dakdekkers, het maakt voor Steging Dakbedekkingen niet uit, wij werken met liefde en enthousiasme aan iedere dakdekkers klus.


Steging Dakbedekkingen is dé dakdekker van Bosschenhoofd en werkt alleen maar met gediplomeerde dakdekkers

De dakdekkers van Steging zijn ervaren en goed opgeleid. Zij hebben plezier in hun werk als dakdekker, nemen iedere dakdekkers klus serieus, werken iedere opdracht tot volle tevredenheid van de klant af, maar laten het werk ook netjes achter.

Dakdekkers Steging heeft ervaring in grote opdrachten, zoals totale dakrenovaties of aanleg nieuwe daken, maar heeft ook een groot aantal kleine opdrachten in Bosschenhoofd en omgeving gedaan, zoals dakdekken van dakkapellen en aanbouwen. Wilt u nadere informatie hierover, dan kunt u bij ons hiervoor altijd terecht, telefonisch of via de email. Wij staan u graag te woord en geven u goed, deskundig en gedetailleerd advies.


Dakdekker Bosschenhoofd, voor scherp concurrerende prijzen neemt u contact op met Steging Dakbedekkingen


Heeft u een nieuw huis of pand in de omgeving van Bosschenhoofd, en wilt u graag advies over de eventuele aanleg van een nieuwe dakbedekking hierop, u kunt ons altijd vrijblijvend hierover benaderen. Wij komen graag ter plekke naar uw pand kijken.

Komt u onverwachts voor een lekkage in uw pand of huis te staan, dan kunt u ons ook altijd bellen. Wij werken met een 24 uurs noodservice. Zo voorkomt u dat door een onverwachte lekkage de schade aan uw pand groter wordt. Op al onze werkzaamheden geven wij u uiteraard garantie. Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf en heeft u dakdekkers werkzaamheden, meldt u zich bij ons bedrijf, wij maken vrijblijvend voor u een offerte.


Maak nu gratis een afspraak

Uiteraard geven wij 10 jaar garantie op alle geleverde diensten en materialen.

Maak nu een afspraak via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97 voor uw dakreparatie!

Wij komen graag gratis bij u thuis om uw dakwerkzaamheden te bespreken.

Neem Contact Op steging dakbedekkingen