Dakbedekking Rucphen en omgeving.

Woont u in de omgeving van Rucphen en zoekt u een kwalitatief goed dakbedekkingsbedrijf bij u in de buurt die niet te duur is, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf in de omgeving van Rucphen en wij werken met alle soorten dakbedekking Rucphen en omgeving .

Voor elk probleem op het gebied van dakbedekking hebben wij een antwoord. Reeds 41 jaar zijn we  in de dakbedekking werkzaam en actief in bijscholing daardoor kunnen wij met trots zeggen dat wij veel  ervaring hebben op het gebied van dakbedekking Rucphen. 

In dakreparaties ,dakonderhoud,  nieuwe daken, vervanging dakbedekking, maar ook complete dakrenovaties hebben wij veel ervaring.Ook voor het afvoeren van het dakafval hoeft u zich geen zorgen te maken, dit hebben wij aan onze taken toegevoegd. U kunt voor iedere klus op het gebied van dakbedekking bij ons terecht. Uiteraard werken wij alleen met  ervaren, goed opgeleide, bekwame dakdekkers. Sinds kort plaatsen wij ook kunststof daken (pvc). Hiervoor hebben wij allen een korte intensieve scholing voor gevolgd, en staan garant dit ook netjes en met alle aandacht bij u te plaatsen. Deze daken gaan namelijk 10 jaar langer mee dan de bitumen daken. Ook hiervoor geven wij garantie. 

Ook zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen vanlekkages in uw dakbedekking, ongeacht welke.

Wij vervangen de oude  dakbedekking voor nieuwe tijdens renovaties en bij  kleine verbouwingen zoals aanbouwen en dakkapellen en het isoleren van de aanbouw of dakkapel. U kunt  bij ons  terecht voor het leggen van  shingles, bitumen en leien dakbedekking . Wij hebben een uitgebreide servicedienst voor Rucphen en omgeving, die altijd bereikbaar is en die  in noodgevallen 24/7 werkzaam is. Alle dakbedekkingsmaterialen hebben wij in voorraad. Wij geven garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking.


Neem direct contact op voor dakbedekking Rucphen

Maak nu een afspraak via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97 voor uw dakbedekking Roosendaal.
Wij komen graag gratis bij u thuis om uw dakbedekking te bespreken.