Dakbedekking Sprundel en omgeving

U zoekt in de omgeving van Sprundel een gesprecialiseerd dakbedekkingsbedrijf. Zoekt u niet verder, u heeft het gevonden.Wij hebben meer dan 41 jaar ervaring met alle soorten  dakbedekking Sprundel.

Wij hebben alleen  ervaren, goed opgeleide, gespecialiseerde dakdekkers in dienst. Zij  zijn gespecialiseerd in dakreparaties, dakonderhoud, zij  leggen nieuwe daken, vervangen dakbedekking, ook in complete dakrenovaties  hebben zij veel ervaring.

Ongeacht welke dakbedekking u heeft, wij verhelpen lekkages erin in de omgeving Sprundel.

Tijdens verbouwingen, van groot tot klein, vervangen wij uw oude dakbedekking, ook bij het plaatsen van aanbouwen en dakkapellen.

U kunt  bij ons  terecht voor het leggen van  shingles, bitumen en leien dakbedekking . Wij hebben een uitgebreide servicedienst voor Sprundel, die altijd bereikbaar is en die  in noodgevallen 24/7 werkzaam is. Alle materialen voor dakbedekking  hebben wij in voorraad. Wij geven uiteraard garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking.


Maak nu gratis een afspraak met een van onze dakdekkers in Sprundel

Wij hebben alle dakbedekkingsmaterialen in voorraad. Uiteraard geven wij 10 jaar garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking. Maak nu een afspraak via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97 voor uw dakreparatie!

Wij komen graag gratis bij u thuis om de dakreparatie of dakrenovatie te bespreken.