Dakbedekking Roosendaal

 

Dakbedekking Roosendaal nodig? | Steging dakbedekkingen

Zoekt u een bedrijf met ervaring in dakbedekking, dan bent u in Roosendaal bij het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf in de omgeving van  Roosendaal  Wij werken met alle soorten  dakbedekking. Wij hebben ervaring in dakreparaties ,dakonderhoud,  nieuwe dakenen vervanging dakbedekking.

Dakdekker Roosendaal, onze dakdekkers staan altijd paraat!

Wij staan bekend als dé dakdekker in Roosendaal en omstreken. Bent u op zoek naar een gerenommeerd gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in de omgeving van Roosendaal, omdat u met een verbouwing of nieuwbouw bezig bent, dan bent u bij ons bedrijf Steging Dakbedekkingen aan het goede en juiste adres voor Dakdekker Roosendaal

De reden dat wij goed worden gevonden op dakbedekking Roosendaal komt omdat ons bedrijf Steging Dakbedekkingen jarenlange ervaring heeft in het leggen van alle soorten nieuwe dakbedekkingen, maar wij zijn ook deskundig in dak reparaties, dak onderhoud, dakrenovaties, ongeacht of dit grote of kleinere panden betreft. Wij staan in de wijde omgeving bekend als “dakbedekking Roosendaal” als een betrouwbaar en transparant bedrijf, waar klanten graag terugkomen.

U kunt bij ons terecht voor nieuwe daken, maar ook voor vervanging van bestaande daken bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u vrijblijvend advies over een dakbedekkingsprobleem, belt u ons rustig op, wij denken graag met u mee.

Steging Dakbedekking is partner Vebidak | Dakbedekking Roosendaal

Vebidak is een branchevereniging die de belangen behartigt van aangesloten dakdekkersbedrijven. Daarnaast hebben ze een adviserende en ondersteunende taak richting opdrachtgevers. U dus.

Daarnaast ziet Vebidak toe op kwaliteit en betrouwbaarheid van dakdekkers. Alle aangesloten leden moeten voldoen aan criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit, techniek en ondernemerschap. Vanwege de hoge standaard worden Vebidak aangesloten dakdekkers aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en De consumentenbond.

Maak nu gratis een afspraak | Dakbedekking Roosendaal

Wij hebben alle dakbedekkingsmaterialen in voorraad. Uiteraard geven wij 10 jaar garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking. Maak nu een afspraak via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97 voor uw dak reparatie!

Wij komen graag gratis bij u thuis om de dak werkzaamheden op uw platte dak te bespreken.

06 - 43201133