Dakbedekking Oudenbosch nodig? bel Steging dakbedekkingen

Zoekt u een bedrijf met ervaring in dakbedekking, dan bent u in Oudenbosch bij het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf in de omgeving van Oudenbosch. Wij werken met alle soorten  dakbedekking.

Wij hebben ervaring in dakreparaties ,dakonderhoud,  nieuwe daken en vervanging dakbedekking. Ook voor complete dakrenovaties bent u bij ons op het juiste adres. U kunt voor iedere klus op het gebied van dakbedekking bij ons terecht. Wij zijn een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf , uiteraard werken wij alleen met  ervaren, goed opgeleide, bekwame  dakdekkers.

Voor elk probleem op het gebied van dakbedekking Oudenbosch hebben wij een antwoord. Reeds 41 jaar zijn we  in de dakbedekking werkzaam en hebben dus ruim ervaring.

Wij vervangen de oude  dakbedekking voor nieuwe tijdens renovaties en bij  kleine verbouwingen zoals dakkapellen en aanbouwen . U kunt  bij ons  terecht voor het leggen van  shingles, bitumen en leien dakbedekking .Ook zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen vanlekkages in uw dakbedekking, ongeacht welke.

Wij hebben een uitgebreide servicedienst voor Oudenbosch, die altijd bereikbaar is en die  in noodgevallen 24/7 werkzaam is. Alle dakbedekkingsmaterialen hebben wij in voorraad. Uiteraard geven wij garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking.


Maak nu gratis een afspraak met een van onze dakdekkers in Oudenbosch

Wij hebben alle dakbedekkingsmaterialen in voorraad. Uiteraard geven wij 10 jaar garantie op alle geleverde diensten en materialen voor dakbedekking. Maak nu een afspraak via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97 voor uw dakreparatie!

Wij komen graag gratis bij u thuis om de dakwerkzaamheden op uw platte dak te bespreken.