Daklekkage | Steging Dakbedekkingen

“De dakdekker specialist in platte daken”

Daklekkages: Voorkom schade en problemen met onze oplossingen

Een daklekkage is een vervelend en potentieel duur probleem, dat snel opgelost moet worden om verdere schade en problemen te voorkomen. Wij bieden effectieve oplossingen voor dak lekkages, waaronder reparaties, onderhoud en preventieve maatregelen. Onze vakmensen zijn ervaren en gekwalificeerd, en werken efficiënt en professioneel aan elke opdracht.

Onze Diensten:

  • Reparatie van Daklekkages
  • Preventieve Maatregelen
  • Onderhoud en Inspecties
  • Nieuwbouw en Renovatie van Dakken

Waarom kiezen voor onze daklekkage expertise?

  1. Snelle en Efficiënte Oplossingen: Wij reageren snel op uw verzoek, en zorgen voor een efficiënte oplossing van uw daklekkage.
  2. Deskundigheid en Kwaliteit: Onze vakmensen zijn ervaren en gekwalificeerd, en werken volgens de hoogste kwaliteit en veiligheid normen.
  3. Betaalbare Prijzen: Onze prijzen zijn concurrerend en redelijk, en wij bieden heldere en transparante prijsafspraken.
  4. Tevreden Klanten: Onze prioriteit is het verzekeren van de tevredenheid van onze klanten, en wij streven altijd naar een efficiënte en soepele samenwerking.

Wat kan Steging Dakbedekkingen voor uw betekenen?

Steging Dakbedekkingen werkt uitsluitend met gecertificeerde en goed opgeleide dakdekkers. Als wij voor u werken bent u ervan verzekerd dat u waar voor u geld krijgt en uiteraard met de beste kwaliteit!

Uw dakdekker specialist voor de beste dakbedekking, van dak reparaties tot dak onderhoud, van nieuwe daken tot aan vervanging van uw dak, en ook voor complete dakrenovatie. Voor elke klus op het gebied van dakbedekking kunt u bij ons terecht.

Steging Dakbedekking is partner Vebidak

Vebidak is een branchevereniging die de belangen behartigt van aangesloten dakdekkersbedrijven. Daarnaast hebben ze een adviserende en ondersteunende taak richting opdrachtgevers. U dus.

Daarnaast ziet Vebidak toe op kwaliteit en betrouwbaarheid van dakdekkers. Alle aangesloten leden moeten voldoen aan criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit, techniek en ondernemerschap. Vanwege de hoge standaard worden Vebidak aangesloten dakdekkers aanbevolen door Vereniging Eigen Huis en De consumentenbond.

10 Jaar garantie

Bij Steging Dakbedekkingen krijgt u een certificaat van verzekerde garantie, welke al bij de prijs zit inbegrepen. Dit certificaat is het schriftelijk bewijs dat u tegen gebreken bent verzekerd voor een periode van 10 jaar.

Het staat er tevens voor in, dat de bitumineuze dakbedekking voldoet aan de eisen die volgens de huidige stand van de techniek aan de dakbedekkingsconstructie behoren te worden gesteld.

Deze garantie geldt voor alle lekkages die binnen 10 jaar optreden als gevolg van het onjuist aanbrengen van de dakbedekkingsconstructie of als de kwaliteit van het materiaal ondeugdelijk blijkt te zijn.

Het garantiecertificaat is geldig voor een garantieperiode van 10 jaar.

Impressie video | Steging Dakbedekkingen

Dakbedekking Steging Dakbedekkingen

Meer informatie

Maak nu een gratis afspraak met de dakdekker specialist via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165 – 51 37 97.
Wij komen graag gratis bij u thuis om u te adviseren over uw dakbedekking of dakrenovatie.