Lichtkoepels op uw dak?

Lichtkoepels zorgt ervoor dat u meer daglicht in uw woning krijgt? Dit kan steging dakbedekkingen voor u regelen door middel van een lichtkoepel te plaatsen in bijvoorbeeld een uitbouw van uw woning, of wilt u graag een overkapping maar dan bent u bang dat u veel daglicht verliest?

Laat ons dan een lichtkoepel plaatsen bij u, het zelfde geldt natuurlijk voor een carport. Wij kunnen diverse modellen van lichtkoepels leveren. Wij voornamelijk actief in Breda en omgeving. 

Daglicht heeft veel invloed in het functioneren van de mens, er zitten diverse vitamines in die een positieve gevoelswaarde bij ons op wekken.

Een lichtkoepel is dus zeker een meerwaarde voor uw woning of bedrijfspand het geeft de mensen die er zijn een fijn gevoel. We komen graag langs voor een passende offerte in Breda of omgeving.

Lichtkoepels op uw dak

Verschillende modellen lichtkoepels. We plaatsen deze graag in Breda in omtrek.

Door de verschillende modellen lichtkoepels is er ook een diversiteit in geluidswerend en isolerende werking van de lichtkoepels.

U kunt ook kiezen voor de solatube, dit is een moderne uitvoering. Die zijn er in de maten 25cm, 35cm, 53cm en 74cm. De eerste 3 zijn het populairste dit komt omdat er dan meestal geen aanpassing gemaakt hoeft te worden in de dakconstructie. De aanschaf is relatief net iets duurder maar dit word weer gecompenseerd door het uurloon, omdat het plaatsen van een traditionele lichtkoepel net wat langer duurt.


Meer informatie?

Maak nu een gratis afspraak voor uw dak via info@stegingdakbedekkingen.nl of via telefoonnummer 0165-51 37 97 

Wij komen graag gratis bij u thuis om uw dakrenovatie te bespreken.

Offerte aanvragen steging dakbedekkingen